DCIM100MEDIADJI_0102.JPG

A Weinberg családban gondolkodik

A feszített munkatempó mellett is hűek tudtunk maradni a Weinberg családbarát filozófiájához. Idén már komolyabb tömegrendezvénnyé alakult a Weinberg május 20-án tartott családi napja a hercegkúti focipályán. A legfiatalabbtól a legidősebb résztvevőig mindannyian eseménydús napot zártunk.

A hétvégi családi napot a Weinberg ügyvezető igazgatója, Derczó István indította el azzal a megerősítéssel, hogy a cég jövőképében ahogy eddig, továbbra is alapvetés a családbarát szemlélet. A több mint 100 családnak megtartott közös reggeli torna és reggeli után kezdetét vették a programok, amit csak a finom ebéd és a fagyi szakított meg rövid időre. Volt ugrálóvár, trambulin, kreatív kézműves foglalkozások, fazekas mester, főzőverseny, lovaglás, játékos sorverseny, zenés-táncos gyermekjáték és stand-up comedy Benk Dénessel. Este a malacsült elfogyasztása és a tűzijáték után retro diszkó zárta a napot.

Vállalatunk egyik legfőbb erénye a dolgozói összetartás. A családi napok megszervezése az első alkalomtól kezdve szívügye Derczó Istvánnak. A Weinberg többek között így kívánja megköszönni a munkavállalóinak és családjuknak azt az elhivatottságot és hűséget, ami nélkül ma a Weinberg nem lenne az, ami.

Ezért gondolkodik a Weinberg családban.