FullSizeRender

Most már biztos: mosollyal indul az iskola!

Eltérően a megszokottól, ezt a cikket rögtön a képekkel kezdjük. Történik mindez azért, hogy bemutassuk, mennyi sok szép ajándék érkezett az augusztus elején meghirdetett tanszergyűjtési kezdeményezésünkre. Az asztalon bőségesen sorakoznak a füzetek, tollak, színesek, táskák és az eredményes tanulást elősegítő taneszközök.

FullSizeRender

A Weinberg ‘93 Kft. vállalati filozófiájának szerves részét képezi a családbarát szemlélet mentén való munkakultúra megvalósítása és biztosítása. Ennek érdekében számos intézkedést, programot és rendezvényt szervezünk egész évben.

Az új tanév közeledtével Bolha Szabina HR-vezető és munkatársainak kreatív ötletelése nyomán született meg a gondolat, hogy tartsunk egy tanszergyűjtést a cégen belül.

Az akció nagyszerűen sikerült, hiszen számtalan hasznos és értékes felajánlás érkezett.

Derczó István ügyvezető, értesülve munkatársai nagyfokú segítőkészségéről, a “csapat erejéről”, további 10 gyermek tanszereinek beszerzésével egyenértékű támogatásról döntött.

Köszönjük szépen a Szervezőknek a remek ötletet és a gördülékeny lebonyolítást, valamint  ezúton is szeretnénk megköszönni minden munkatársunknak, hogy a felhívásra napról-napra egyre többen hozták be azokat a tanszereket, amelyek a kisdiákok segítségére lehetnek a következő tanévben.

Annak érdekében, hogy  a gyermeki arcokra mosolyt varázsoló ajándékok a kiválasztás és a célba juttatás során a legjobb helyekre kerüljenek, a sárospataki Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat dolgozóinak szíves együttműködését kértük.

Örömmel tölt el bennünket, hogy újra megmutathattuk: vállalatunk valóban családbarát munkáltató.