viber image

Átadtuk a DENSO új csarnokát Székesfehérváron

A megrendelő DENSO Gyártó Magyarország KFt. megbízásából 2017 januárjában kezdtük meg a közel 1,5 milliárd forint értékű beruházás munkálatait.   

 

Két szinten, mintegy négyezer négyzetméteres területen alakítottuk ki a vállalat új kommunikációs és oktatási központját.

A DENSO Hungary 1997-ben kezdte meg működését és töretlen sikerrel folytatja azóta is üzleti tevékenységét. Mintegy 5600 alkalmazottjával a legtöbb embert foglalkoztató japán vállalat Magyarországon és nagymértékben járult hozzá Magyarország gazdasági teljesítményéhez.

A megrendelő igényei szerint az új szolgáltató épület földszintjén tárgyalók, orvosi rendelő és egy ebédlő kapott helyet. A beruházás keretein belül konyhatechnológiát telepítettünk és kútalapozást végeztünk.

 

Az emeleten tizenegy tanteremmel egy oktatási központot alakítottunk ki, amely azzal a céllal jött létre, hogy a székesfehérvári középiskolák tanulói és egyetemek duális képzésben részt vevő hallgatói gyakorlati ismereteket szerezhessenek.

A Weinberghez hasonlóan a DENSO Kft. is élen jár a társadalmi szerepvállalásban.

Az átadó ünnepségen Yukihiro Kato a vállalat elnöke beszédében kiemelte, hogy a cég dolgozói és a régióban élők iránt érzett hála jeléül a 20. évforduló alkalmából építtették meg a kommunikációs központot.