Boldog és eredményes új évet kívánunk

Boldog és eredményes új évet kívánunk!

Az újév közeledtével érdemes megállnunk néhány pillanatra, hogy átgondoljuk a mögöttünk sorakozó eseményeket és felkészüljünk az előttünk álló kihívásokra.

Így tettünk mi is, amikor 2017. december 16-án megrendeztük vállalatunk évzáró bálját a Hotel Bodrogban.

Derczó István évértékelő beszédét azzal kezdte, hogy megköszönte a csapat egész éves lendületes munkáját. Összefoglalójában hangsúlyozta, hogy fontos megőrizni a 2018-as évben is a figyelemre méltó eredményeket, melyeket a vállalat elért. Az idei évre kitűzött célok egyike a Weinberg 93 Kft. külföldi piacokon való megismertetésének és erőteljesebb jelenlétének a biztosítása. Kiemelte, szeretné, hogy az egyre növekvőcégméret ellenére a társaság megőrizné családias légkörét, mivel ez a miliő adja a Weinberg 93 Kft. valódi erejét. Befejezésképpen röviden ismertette az aktuális és jövőbeni projekteket. Köszöntőjét követően emlékplaketteket adott át a vállalatnál hosszabb ideje (10, 15 éve) dolgozó munkatársaknak. Az ízletes vacsora után a zenéé és a táncé lett a főszerep, hiszen meglepetésként Charlie szórakoztatta a közönséget!

Egy héttel a vidám hangulatú bál után, december 22-én tartottuk meg üzemcsarnokunk évzáró rendezvényét.
A munkatársakat Derczó István köszöntötte. Lovas Róbert köszönetét fejezte ki a csapat egész évben tapasztalt hatékonyságáért. Felszólalásában kiemelte, hogy továbbra is elhivatott a töretlen fejlődés mellett, mind a humán erőforrást, mind a gépparkot illetően. Ebből fakadóan a jelenleginél magasabb színvonalú szakképzésről, valamint a két új gépünk termelésbe való bevonásáról említett részleteket. Amíg a Skoda megmunkáló központ biztos kapacitáslekötést hozhat a cég számára, addig a terítékes festőműhellyel és szóró teremmel tovább bővíthető a széles tevékenységi kör. A záró gondolatokat követően emlékplakettet adott át néhány kollégánk hosszútávú, lelkiismeretes és kitartó munkájáért.
A finom ebéd jókedvű beszélgetéssel fejeződött be.

Boldog és eredményes új évet kíván a Weinberg csapata!