Ismét elnyertük az Energiatudatos Vállalat Díjat

Ismét elnyertük az Energiatudatos Vállalat Díjat

Zempléni vállalatként fontos számunkra a környezettudatosság és ökológiai lábnyomunk csökkentése. Ennek érdekében folyamatosan keressük az új lehetőségeket, amelyek még fenntarthatóbb és korszerűbb megoldásokat kínálnak működésünk során.

Büszkék vagyunk, hogy idén is elnyertük a Virtuális Erőmű Program keretében meghirdetett Energiatudatos Vállalat díjat, amely kifejezi energiahatékony törekvéseinket, szakértői segítséget nyújt az ennek szellemében történő célkitűzésekben és az akciótervek legördítésében is.

A Virtuális Erőmű Program célja egyrészt az összegyűjtött jó gyakorlatokkal inspirálni és edukálni az energia korszerű felhasználásban motivált cégeket; másrészt olyan méréseket és kimutatásokat végezni a már megtakarított energiáról, amely kiváló alapot ad az állami szerveknek további támogatási rendszerek kialakításához is.

A díjjal elnyert akkreditáció egy éves, ugyanakkor ezen túl is elkötelezettek vagyunk, hogy vállalatunk energiamenedzsmentre vonatkozó filozófiája vezérelje szervezeti folyamatainkat, így biztosítva az energiaracionalizálás és a modern know-how elmélyítését a mindennapokban.