Tanúsítványok

Megrendelőink elégedettsége a legfőbb elismerés számunkra. Annak érdekében, hogy folyamatosan a legjobb minőséget nyújthassuk, munkafolyamatainkat tervezhetővé, vizsgálhatóvá és értékelhetővé tettük az alábbi minőségbiztosítási rendszerekkel.

Minőségbiztosítási rendszerünk alapja az IIR (Integrált Irányítási Rendszer), amely három irányítási rendszert foglal magába. Ezek: az MSZ EN ISO 9001 MIR (Minőségirányítási Rendszer), az MSZ EN ISO 14001 KIR (Környezetközpontú Irányítási Rendszer) és az MSZ 28001 MEBIR (Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer).

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer bevezetésével hatékonyabbá vált cégünk vezetési, szervezési, irányítási rendszere, valamint még eredményesebb lett a partnereinkkel folytatott kommunikáció.

Működésünk során az ISO 14001 szabvány előírásainak betartásával biztosítjuk a káros környezeti hatások csökkentését, minden esetben a jogszabályi háttérnek megfelelően járunk el és törekszünk rá, hogy hozzájáruljunk a fenntartható fejlődéshez.

Munkatársaink egészsége és biztonsága érdekében MSZ 28001 MEBIR szabvánnyal is rendelkezünk. Ennek keretein belül munkavállalóink számára garantáljuk a kedvező munkakörülményeket és minimalizáljuk a váratlan események, egészségkárosodások miatti kockázatokat.

Gyártóüzemünk hegesztési tevékenységével kapcsolatos minőségirányítási követelményeit a DIN és MSZ EN ISO 3834-2, teljes körű minőségirányítási szabályoknak megfelelően biztosítjuk, kiegészítve a 3/1998. (I. 12.) IKIM rendelet alkalmassági kritériumaival.

Az acélszerkezeti elemek megfelelőség értékelését az EN 1090-1 követelményei alapján tanúsított FPC (Factory Production Control) rendszer működtetésével végezzük.

Az acélszerkezetek kivitelezésének harmonizált műszaki feltételeit az EN 1090-2 alapján biztosítjuk, az EXC 3 kiviteli osztály előírásainak megfelelően.

Tanusítványok