W - strandkézi 1.

Sárospataki diákok az országos döntőben

Vállalatunk számára nagyon fontos, hogy időről-időre felhívjuk munkatársaink figyelmét a rendszeres kikapcsolódásra és aktív testmozgásra, hiszen a munkanapok során komoly, teljes embert kívánó fizikai és szellemi munkát végeznek. Azon kívül, hogy időnként különböző céges sportolási lehetőségeket szervezünk, sokat teszünk azért, hogy már gyerekkorban megszerettessük a sportot a fiatal generációval.

W - véradás 1.

Eredményes volt az első véradó-délután a Weinbergnél

Köszönettel fogadtuk a Magyar Vöröskereszt Zempléni Kistérségi Szervezetének megkeresését, hogy a Weinberg ‘93 Kft. is csatlakozzon a vállalati véradást szervező munkáltatók sorába. Örömmel tölt el bennünket, hogy a sikeres lebonyolítást követően megállapodtunk abban, hogy a véradást félévente megismételjük, ezzel is közvetítve ennek a létfontosságú tevékenységnek az üzenetét.

W - aréna 3.

Példaértékű összefogással épül az új sárospataki sportcentrum

Kedves Olvasónk, az igazi lokálpatriotizmus az, ami legelőször eszünkbe jut a fenti hír hallatán. Helyezzük Sárospatakot a középpontba, hiszen ide érkezett vissza a három pataki öregdiák, hogy újra támogatásukkal segítsék egykori alma materük és szeretett szülőföldjük fejlődését.

Főkép

Együtt sportolni is jobb!

Május 27-én szombaton immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Weinberg Tengerszem Futóversenyt. Bár a munka nemesít, a hosszú boldog élethez egészség és összetartó közösség is szükséges. Ebben a szellemben támogattuk idén is a Nordic Walking gyalogtúrával és szalonnasütő piknikkel összekötött futóversenyt.

DCIM100MEDIADJI_0102.JPG

A Weinberg családban gondolkodik

A feszített munkatempó mellett is hűek tudtunk maradni a Weinberg családbarát filozófiájához. Idén már komolyabb tömegrendezvénnyé alakult a Weinberg május 20-án tartott családi napja a hercegkúti focipályán. A legfiatalabbtól a legidősebb résztvevőig mindannyian eseménydús napot zártunk.

Apollo - átadás 10. (1)

Átadták az Apollo Tyres Ltd. gyöngyöshalászi gyárát

Ünnepélyes keretek között április 7-én került sor az Apollo Tyres Ltd. gyöngyöshalászi gyárának átadására. A 147 milliárd forintos beruházás két csarnokát, az FGS-t és a CTB-t, összesen több mint 14.000 m²-t a Weinberg ‘93 Kft. építette. Az eseményt az általunk kivitelezett csarnokok egyikében rendezték meg.

ME - Állásbörze 2017. - 2.

Számos érdeklődő kereste fel standunkat a Miskolci Egyetem Állásbörzéjén

Nagy volt a nyüzsgés a Weinberg ’93 Kft. asztala előtt a legnagyobb vidéki állásbörzén április 5-én. A campus 23. állásbörzéjén képviselőink, Bolha Szabina (HR-) és Untener Péter (marketing) tájékoztatták a résztvevőket. Vállalatunk további 83 kiállító mellett képviseltette magát az eseményen, amit több mint ezer fiatal keresett fel.

Weinberg-kulsohirlevel2

Új külsővel kezdi az évet a Weinberg

2017 a kakas éve, ami gazdagságot, új lendületet ígér. Ennek szellemében nagyszabású fejlesztést valósítunk meg az előttünk álló évben. A fejlődés megvalósult lépéseiről ezúton számolunk be.