Az alacsony raktárpiaci kínálatot növeli a Weinberg vecsési munkája

A jövő tavasszal elkészülő 13 ezer négyzetméteres csarnokban már megtartották a bokrétaünnepséget.

Elérte legmagasabb pontját a vecsési Airport City Logisztikai Park legújabb big-box épülete, az E-F csarnok, ahol a fejlesztő CPI Property Group csütörtökön bokrétaünnepséget rendezett. A 13 ezer négyzetméteres létesítmény építését nyár elején kezdte el a Weinberg 93 Kft., az átadás 2019 első negyedévében várható.

Az idén 10 éves vecsési komplexum az átadást követően 55.000 m2 raktárcsarnokot illetve irodai bérleményt kínál majd ügyfelei számára. A jelenleg 95%-os bérbeadottsággal rendelkező park eddigi fázisaihoz hasonlóan 11 méteres belmagasságú, ipari kapukkal és magas színvonalú alapkiépítéssel, előnyösen szabott méretekkel tervezett bérleményi területekkel bővül.

A CPI Hungary fejlesztési célja, hogy az építőipari szűk keresztmetszet ellenére reagáljon a raktárpiac rekord alacsony kínálati szintjére, és az Airport City eddigi sikerére. A bokrétaünnepségen beszédet mondott Szlahó Csaba, Vecsés polgármestere, Nagy Iván, a CPI Hungary fejlesztési igazgatója, Soóki Tóth Gábor elemzési vezető és logisztikai szakértő, illetve Bodahelyi András, a CPI logisztikai parkjának bérbeadási menedzsere.

Forrás: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2018/11/az-alacsony-raktarpiaci-kinalatot-enyhiti-a-weinberg-vecsesi-munkaja