Eljött a nagy nap! Vállalatunk 25 éves lett!

Hatalmas készülődés előzte meg a Hotel Kempinski-ben megrendezésre kerülő születésnapi rendezvényünket.

Szerettük volna, ha ez a jeles esemény igazán “Weinbergesre” sikerül. A helyszín választása már sok mindent elárul, de a Weinberg vendégszeretete itt még nem állt meg.
A szálloda ínyenc menüsorát neves sztárfellépőkkel, sajt– és borkülönlegességekkel egészítettük ki.

Az estét Derczó István, a Weinberg ügyvezető igazgatója nyitotta meg köszöntőbeszédével.
Egy rövid történelmi áttekintést követően bemutatta vállalatunk új szlogenjét, “Weinberg – Build together!”, majd felkonferált egy kisfilmet, melyben igyekeztünk összefoglalni az elmúlt 25 év fejlődését, hangulatát, jeles eseményeit és projektjeit.

A filmet követően színpadra szólította a FÉG Konvektor és a W.E.T. Automotive Systems tulajdonosait, hogy a kezdeti bizalmukat megköszönhesse. Bizalmuknak köszönhetően tudott 25 évvel ezelőtt útjára indulni a Weinberg.

Ezt követően Aros János, Sárospatak polgármestere mondta el köszöntőbeszédét és adta át a település elismerő oklevelét.
Ajándéka az elmúlt 25 év teljesítményének elismerése mellett, a város köszönetét is szimbolizálja a településért tett erőfeszítéseinkért és társadalmi szerepvállalásunkért.

Sárospatak város polgármesterét követően Dr. Stumpf István alkotmánybíró köszöntötte vállalatunkat. Beszédét egy vidám bordallal zárta, melyet követően Kovács Áron indította útjára az előételek felszolgálását.

A kiváló borok és finom ízek mellett neves énekesek és sztárfellépők gondoskodtak vendégeink szórakozásáról.

A következő 25 évben is Build together!

Galéria: