Legyen Ön is a Weinberg 93 munkatársa!

Állásajánlataink

Állásajánlatainkat az alábbi linken érheti el.

A munkája a szenvedélye?
Elkötelezett a minőség iránt?
Szeretne egy stabil csapat tagja lenni?

Mi a Weinberg 93-nál megbecsüljük dolgozóinkat. Partnerként tekintünk rájuk a munkában és a magánéletben egyaránt. Közösséget teremtünk, ahol mindenki egyformán része az egésznek.

Nemcsak egy állást kínálunk, hanem életpályát biztosítunk. Hisszük, hogy az innováció záloga a folyamatos tanulás, ezért kiemelt figyelmet fordítunk dolgozóink fejlődésére, az élethosszig tartó tanulásra.

Ha a Weinberg 93 mellett dönt, egy erős, megbízható és világszínvonalú szervezet mellett dönt.
Ha a Weinberg 93-at választja, a biztos pontot választja.

Aktuális ajánlatainkon felül szívesen várjuk jelentkezését adatbázisunkba is valamely, a jövőben esetlegesen meghirdetésre kerülő munkakör betöltésére.


JELENTKEZÉS AZ ADATBÁZISBA

Tájékoztatunk minden jelentkezőt, hogy önéletrajzának elküldése önkéntes, a jelentkezéssel egyben hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez is.

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

A személyes adatok védelme kiemelt fontosságú számunkra, az önéletrajzokban és csatolt dokumentumokban szereplő adatokat a vonatkozó „1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról” előírásainak megfelelően kezeljük.
A jelentkezés során rendelkezésünkre bocsátott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelen személy nem fér hozzá.
Az adatokat csakis keresés, valamint kiválasztás céljából tároljuk, hozzáféréssel azokhoz csakis a HR vezető, illetve annak helyettese rendelkezik.
A jelentkező anyagait és adatait az erre vonatkozó, e-mailben küldött kérésére bármikor töröljük adatbázisunkból.