Sárospataki diákok az országos döntőben

Vállalatunk számára nagyon fontos, hogy időről-időre felhívjuk munkatársaink figyelmét a rendszeres kikapcsolódásra és aktív testmozgásra, hiszen a munkanapok során komoly, teljes embert kívánó fizikai és szellemi munkát végeznek. Azon kívül, hogy időnként különböző céges sportolási lehetőségeket szervezünk, sokat teszünk azért, hogy már gyerekkorban megszerettessük a sportot a fiatal generációval.

Ennek szellemében nagy örömmel számolunk be a közelmúltban szép eredményeket elért diákokról. Vállalatunk immár több mint 10 éve aktív támogatója a Sárospataki Torna Club-nak és folyamatosan segíti az utánpótlásnevelést magas szinten végző SUSI-t egyaránt.

A Veszprém Megyei Diáksport Egyesület 2017. június 8-11. között Zánkán rendezte meg a Strandkézilabda Diákolimpia országos döntőjét. Az Árpád Vezér Gimnázium tanulói idén 4. alkalommal vettek részt a versenysorozaton, ahol újra remek teljesítményt nyújtottak.

A IV. korcsoportban a fiúknál a 7. helyezést érte el csapatunk a 12 indulóból, míg az V-VI. korcsoportban szereplő két csoportunk a 8. és a 14. helyezést szerezte meg a 20 induló közül.

A strandkézilabda népszerűsége fokozatosan nő a sportágak között, mi is arra buzdítunk mindenkit, hogy próbálják ki ezt a testet átmozgató sportot.

A mérkőzések után természetesen jutott idő a strandolásra, szórakozásra és a fagyizásra is a Balaton partján.

Szeretettel gratulálunk a gyerekeknek és az edzőknek, további eredményes felkészülést kívánunk!