Vállalatunk a megyei TOP 100 között

Idén is megjelent a megye 100 legjelentősebb vállalkozását összefoglaló TOP 100 kiadvány, melyben cégünk a 88. helyet foglalja el.

A tradíció 16 évre nyúlik vissza, amikor az Észak-Magyarország című napilap megjelentette a megye TOP 100-as vállalkozóinak listáját. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott tíz éve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Regionális Főigazgatósága. 2009-ben megalapították a Gazdasági Díjat, amit évente ítélnek oda annak a vállalkozónak/vállalkozásnak, amely példamutató munkát végez és a régió foglalkoztatási jelzőszámaira is meghatározó hatást gyakorol.

2015-ben a díjazott Kovács F. László, az Ongropack Kft. többségi tulajdonosa. Az elismerést Bihall Tamástól, a BOKIK elnökétől, Kiss László főszerkesztőtől és Dr. Olasz Andrástól, a NAV Megyei Főigazgatóságának vezetőjétől vehette át. A lillafüredi Hunguest Hotel Palotában megszervezett rendezvényen beszédet mondott többek között Pelczné Dr. Gáll Ildikó, az Európai Parlament alelnöke.

A hagyománynak megfelelően itt adták át a TOP 100 kiadványt azoknak a cégeknek, akik a megye legsikeresebbjei közé tartoznak.

Nagy örömünkre szolgál, hogy eredményeink alapján felkerültünk a listára és ezúton gratulálunk a többi vállalkozásnak is.