Videók

SPINTO szerszámgyár gyáravató

Swiss Krono Timelapse

Kik vagyunk?

A Weinberg 1993 őszén, Sárospatakon alakult, hazai magántulajdonú vállalat. Átlagban 350 embert foglalkoztatunk. A Weinberg egy erős szövet, amelyet István karizmatikus egyénisége szőtt. István mentalitása és dinamizmusa átragadt minden kollégára, ezért ha a helyzet úgy kívánja, a cél érdekében nagyobb erőfeszítésre képesek, mint amire munkaszerződésük kötelezi őket.

kik vagyunk?

Mit csinálunk?

Fő profilunk az acélszerkezetgyártás és generálkivitelezés. Több, mint húszéves működésünk során eddig több, mint 350 acél- és vasbetonszerkezetű épületet építettünk, épület- és technológiai acélszerkezeteinket pedig saját, 8500 négyzetméteres üzemünkben gyártjuk. Az anyagok megmunkálása és az alkatrészek gyártása CNC gépsoron történik. Mivel a minőség számunkra mindennél fontosabb, szerkezeteinket mi magunk állítjuk elő. Így a minőség az alapanyagoktól kezdve, a gyártáson át, egészen a szállításig nyomon követhető.

A minőség mellett környezetünkkel is törődünk, emellett a társadalmi szerepvállalás is szívügyünk.

mit csinálink

Társadalmi felelősségvállalás

Büszkék vagyunk környezetünkre, a Zempléni térségre. Az egyedi és utánozhatatlan “zempléniség” érzése jelentősen befolyásolja, kik vagyunk és hogyan gondolkodunk, ezért ott segítünk környezetünkön, ahol csak tudunk.

Társadalmi tevékenységeink között szerepel a:

  • Sárospataki Református Kollégium felújítása
  • Weinberg-futóverseny felkarolása
  • Helyi rendezvények, fesztiválok támogatása
  • Lovassportok népszerűsítése (támogatjuk a Nemzeti Vágta előfutamát)
  • Orgonafelújítás támogatása, valamint harangvásárlás környékbeli templomok számára
  • Hercegkúti kápolna felújítása
  • Kennelek építése állatmenhelyek számára
  • Sporteszközök vásárlása
  • Iskolák tanteremfelújítása
Társadalmi felelősségvállalás

Környezettudatosság

A Weinberg a Zempléni-hegység zöld szívében, Sárospatakon található. Első rangú feladatunk a fenntartható fejlődés biztosítása, környezetünk, a zempléni táj megóvása. Kiemelt jelentőséggel bír cégünk ökológiai lábnyomának csökkentése. Irodaházunk tisztán alternatív (geotermikus) energiával működik, míg a csarnok szellőztetését és fűtését központi épületautomatika szabályozza. Emellett szelektíven gyűjtjük a hulladékot, valamint parkosítottuk az épületünket körülvevő környezetet.

Mindemellett mivel hagyományunk részét képezik, mintagazdaságunk foglalkozik őshonos magyar haszonállatok tenyésztésével is.

Környezettudatosság
0
éves működésünk alatt

0
ÉPÜLETET ÉPÍTETTÜNK

0
TONNA ACÉLT MUNKÁLTUNK MEG

0
NÉGYZETMÉTER GYÁRTÓFELÜLETÜNKÖN

Érdeklődjön, kérjen árajánlatot!

Kíváncsiak vagyunk projektjére, várjuk jelentkezését!